Mercedes-Benz

Zaštita unutrašnjosti.

U top formi i u unutrašnjosti.

Tkanine, plastika ili koža: unutrašnjost vašeg Mercedesa opremljena je materijalima visoke kvalitete, od prednje ploče sve do prtljažnika. Kako bi se osiguralo da se u ovoj okolini uvijek osjećate ugodno, kreiran je niz Mercedes-Benz originalnih proizvoda za zaštitu. A poduzete su mjere ne samo kako bi se osigurala lijepa i ugodna okolina, nego i sigurna okolina, jer vjetrobran i prozori moraju osigurati neometani pogled na cestu i okolinu, kako pri smrzavajućim temperaturama tako i na paklenoj vrućini.

Uz specijalne Mercedes-Benz zaštitne proizvode to se u svakoj situaciji može lako zajamčiti. Možete se osloniti na ovu zaštitu: svi proizvodi nastali su u skladu sa specifičnim zahtjevima vašeg Mercedesa – bilo za unutrašnjost, ili vanjštinu, za ljeto ili za zimu. Zahvaljujući uporabi odabranih sirovina, osigurano je da je posebno učinkovita i održiva, a istovremeno blaga za materijale i okoliš.

Naputak: s vremena na vrijeme treba očistiti i sigurnosne pojaseve jer jača prljavština može spriječiti njihovo namatanje. Nemojte koristiti kemijska sredstva za čišćenje jer bi mogla oštetiti tkanje, te prije namotavanja pustite da se pojas do kraja osuši.