Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Originalni dijelovi.

Mercedes-Benz kvaliteta u vašem vozilu.
Zdravlje zahvaljujući čistom zraku u unutrašnjosti.

Napokon svježi zrak: uporabom sloja od nano vlakana s ekstremno finim porama, Mercedes-Benz originalni filtri zraka u unutrašnjosti pouzdano štite vaše zdravlje od peludi i finih čestica. To je posebno važno za osobe koje pate od alergija i djecu.

To znači da će vaš motor dulje trajati.

Uz čisto ulje vaš motor radi kao dobro podmazani stroj: Mercedes-Benz originalni filtri ulja imaju veliki kapacitet filtriranja kako bi se osiguralo da se nečistoće sigurno izbace iz kruga motornog ulja.

Optimalna snaga motora uz nisku potrošnju.

Čisti zrak vašem motoru omogućuje da radi posebno učinkovito i ekonomično: Mercedes-Benz originalni filtri zraka kombiniraju filtarske značajke s visokom protočnosti zraka što znači da prljavština i prašina nemaju šanse doći u komoru za sagorijevanje.

Sigurnost zahvaljujući kratkom putu kočenja.

U slučaju opasnosti bitno je brzo se zaustaviti: Mercedes-Benz originalne obloge kočnica optimalno su prilagođene diskovima kočnica i sigurnosnim sustavima u vašem vozilu, kao što su ABS ili ESP.

Metar ili dva mogu učiniti veliku razliku.

U slučaju nužde prije nego se zaustavite svaki metar je bitan: Mercedes-Benz originalni diskovi kočnica specifično su konstruirani za vaše vozilo. To osigurava visoku snagu i kratki put kočenja – bez duge faze aktiviranja i čak u slučaju ekstremnog opterećenja.

Pokretanje svaki pojedini put.

Kako bi vaš automobil krenuo u akciju čak i pri ledenim temperaturama: Mercedes-Benz originalni akumulatori nude optimalne značajke paljenje pri hladnom vremenu. To znači da možete računati na pouzdane performanse – kao i dugi radni vijek.

Bolja vidljivost s ispravnim svjetlima.

Ako je tijekom noći vaša vidljivost ograničena, opasnost možete kasnije uočiti: Mercedes-Benz originalna prednja svjetla osiguravaju da u svakom trenutku imate optimalnu vidljivost.

Kako bi vaš Mercedes ostao pravi Mercedes, čak i nakon nesreće.

Neka nesreća bude iskustvo koje ćete brzo zaboraviti: Mercedes-Benz originalni dijelovi karoserije privlačni su zbog svojih optimalnih dimenzija i kratkog vremena ugradnje.

Dobra vidljivost u svakom trenutku.

Loša vidljivost može ubrzo ostati opasna: zbog toga bi trebali svoje povjerenje dati visokoj kvaliteti brisanja Mercedes-Benz originalnih brisača vjetrobrana. Uz optimalnu mješavinu gume i robusnih materijala oni osiguravaju potpunu čistoću pri svakom vremenu.

Sigurnost s niskom podložnosti pucanju.

Snažna zaštita na svakom putovanju: Mercedes-Benz originalni brisači vjetrobrana imaju impresivne značajke kao što su niža podložnost pucanju i dugi radni vijek. Uz to, naši brisači vjetrobrana optimalno su prilagođeni mnogim Mercedes-Benz sustavima pomoći.

Sigurnost je standardni dio opreme pri izlasku iz tvornice.

Kada je u pitanju vaš ovjes, ništa ne biste trebali prepustiti slučaju. Igrajte na sigurno: Mercedes-Benz originalne komponente ovjesa proizvedene su prema jednakim standardima kvalitete kao i serijski proizvedene komponente vašeg Mercedesa – one se čak proizvode u istim proizvodnim postrojenjima.

Sigurna udobnost vožnje čak i na lošim cestama.

Uživajte u udobnosti i sigurnosti visoke razine čak i na lošim cestama: Mercedes-Benz originalni amortizeri napravljeni su od čvrstih materijala visoke kvalitete te mogu svladati i ublažiti čak i najjače udarce – kilometar za kilometrom.