Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Manji popravci karoserije.

Popravak udubina

Za savršenu vanjsku površinu vašeg Mercedesa: popravak udubina.

Vaš Mercedes ima udubinu? Ne zadugo! Uz Mercedes-Benz uslugu za manje popravke naši stručnjaci za karoseriju i lak uklanjaju udubine bez potrebe za zamjenom kompletnih dijelova.

Udubine u pločama karoserije često se mogu jednostavno ukloniti njihovim pažljivim pritiskanjem. Preduvjet: udubina ne smije biti na rubu ploče i lak ne bi trebao biti oštećen. Besplatno i bez obaveze ćemo vam reći koje udubine se mogu ispraviti.

Uštedite vrijeme i troškove.

U mnogim slučajevima udubine se mogu ukloniti njihovim pritiskanjem prema van – što je ispitana metoda za brzo ispravljanje udubina po povoljnoj cijeni. Vaš Mercedes će vam biti vraćen sa savršenom vanjštinom. Kao da se ništa nije dogodilo.

Vjerujte Mercedes-Benz kvaliteti uz dodir stručnjaka.

Naši iskusni stručnjaci savršeno su ovladali umjetnošću ispravljanja udubina: osiguravamo uslugu koja zadovoljava najstrože zahtjeve za kvalitetom – i doprinosi zadržavanju vrijednosti vašeg Mercedesa.

Popravci laka

Kako bi vaš Mercedes sjajio prepoznatljivim sjajem: popravci laka.

Bezgrešan lak ne samo da osigurava sveobuhvatno samouvjerenu pojavu, nego također štiti lak od korozije i vremenskih utjecaja. Popravci laka omogućuju učinkovitu korekciju manjih oštećenja po atraktivnoj cijeni.

Manja oštećenja laka bez većih problema uklanjaju naši iskusni stručnjaci uz pomoć Mercedes SmallRepair popravka laka. Ogrebotine i rezovi mogu se u potpunosti ukloniti i vaš Mercedes može vratiti svoj prepoznatljivi sjaj.

Možete na nju računati: Mercedes-Benz kvaliteta koju osiguravaju stručnjaci.

Naravno da se visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete također odnose na popravke laka: samo iskusni stručnjaci popravljaju lak vašeg Mercedesa. Nakon popravka vaše vozilo je ponovo vizualno savršeno. U potpunosti je vraćena zaštitna funkcija laka.

Popravci plastike

Vaš Mercedes je ubrzo ponovo savršen: popravak plastičnih komponenata.

Popravak plastičnih komponenata odnosi se na korekciju manjih rupa, pukotina ili ogrebotina na branicima, bočnim letvicama i oblogama. A u mnogim slučajevima uklanja potrebu za dugotrajnom zamjenom cijele komponente vozila.

Stručnjaci osiguravaju Mercedes-Benz kvalitetu.

Visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete prirodno se odnose i na popravke plastičnih komponenata: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja plastičnih komponenata vašeg Mercedesa, koristeći materijale najviše kvalitete.