Mercedes-Benz

Ove zime, nema zime.

Ove zime, nema zime.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za zimsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

WinterFit - Popust 20%

WinterFit

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu.

Nova ponuda iz Collection kataloga - Popust 10%

Mercedes-Benz Collection

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Collection proizvodi
sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

Originalna Mercedes-Benz motorna ulja

Mercedes-Benz motorna ulja

Korištenjem originalnog motornog ulja možete maksimalno iskoristiti potencijal Vašeg Mercedes-Benz vozila i osigurati pouzdan rad motora uz minimalno habanje. Za koji god model vozila ste se odlučili, originalno Mercedes-Benz motorno ulje je komponenta od ključne važnosti za Vaš automobil.

Originalni Mercedes-Benz AdBlue®

AdBlue

Za sve osobne automobile, kombije i kamione s dizelskim motorima, smanjuje emisiju dušikovog oksida i ekološki je prihvatljiv.

Mercedes-Benz metlice brisača i prostirke - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu.
Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Originalni Mercedes-Benz akumulatori - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz akumulatori

Ne morate brinuti o ispravnom radu sustava vozila jer su originalni Mercedes-Benz akumulatori dizajnirani posebno za Vaše Mercedes-Benz vozilo.

Kontaktirajte nas