Mercedes-Benz

Ove zime, nema zime.

Ove zime, nema zime

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Vidljivost bez premca - Popust 20%

Vidljivost bez premca

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu.

Accessories & Collection - Popust* 10%

Mercedes-Benz Collection

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao
i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Accessories & Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

*odnosi se samo na Collection proizvode

Mercedes-Benz kotači

Originalni Mercedes-Benz kotači

Spontanost ima svoju čar. Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku temperaturu i klizave uvjete na kolnicima.

Mercedes-Benz motorna ulja i AdBlue®

 Mercedes-Benz AdBlue®

Za sve osobne automobile, kombije i kamione s dizelskim motorima, smanjuje emisiju dušikovog oksida i ekološki je prihvatljiv.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 20%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Mercedes-Benz akumulatori - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz akumulatori

Ne morate brinuti o ispravnom radu sustava vozila jer su originalni Mercedes-Benz akumulatori dizajnirani posebno za Vaše Mercedes-Benz vozilo.

Online rezervacija termina za servis.

Online rezervacija termina za servis

Jednostavno i brzo rezervirajte termin za servis putem naše web stranice.  

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz servisni paketi

Kako bi ostao pouzdan i siguran, brigu o vašem Mercedes-Benzu najrazboritije je prepustiti ovlaštenom servisu. Zato iskoristite originalne, akcijske servisne pakete za vozila starija od 4 godine. Spoj educiranih mehaničara i originalnih dijelova rezultira brzom ugradnjom po prihvatljivim cijenama i vašim dugotrajnim zadovoljstvom.

DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

 DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

Znajući da težite najboljem, Mercedes-Benz DriveOn produženo jamstvo u trajanju od dodatna 24 ili 36 mjeseci, sada je standardna usluga na svakom novom Mercedes-Benzu.

Mercedes me

Mercedes me

Otkrijte puni komfor novih Mercedes me Applikacija. Vaš pametni telefon postaje digitalna veza s Vašim Mercedesom. Na dlanu imate pregled svih informacija i upravljate svojim vozilom putem aplikacija koje Vam nude odgovarajuću podršku u fleksibilnijem i jednostavnijem oblikovanju Vaše svakodnevice.

Kontaktirajte nas